web analytics

Mighty Wallet – Air Mail Sinterklaas cadeau

Mighty Wallet - Air Mail

Nu slechts: 13.00

Mighty Wallet – Air Mail

Mighty Wallet Air Mail Portemonnee van Dynomighty Design

De Air Mail is een klassieker onder de Mighty Wallet designs. Met de komst van de e-mail wordt de envelop voor luchtpost misschien steeds minder gebruikt, maar het heeft nog altijd een magische aantrekkingskracht voor iedereen die graag droomt van exotische oorden, mooie reizen, en verre verhalen. En als Mighty Wallet kun je nog heel veel langer van dit nostalgische ontwerp genieten!

Mighty Wallets hebben twee grote vakken voor papiergeld en bonnetjes, en twee vakken voor creditcards. Daarnaast hebben ze aan beide zijkanten een ‘quick acces’ vak voor bijvoorbeeld business cards.

Mighty Wallets zijn waterafstotend, 100% recyclebaar, en praktisch onverwoestbaar. Mighty Wallets zijn op ingenieuze wijze gevouwen uit één enkel vel Tyvek, en hebben geen naden of stiksels. Het innovatieve ontwerp en materiaal versterken elkaar, en zorgen ervoor dat de Mighty Wallet moeiteloos meerekt met jouw behoeften. Zoek je een slanke portemonnee voor alleen je pinpas, ID en wat cash. Óf wil jij je complete verzameling pasjes, kaarten en bonnetjes vervoeren: de Mighty Wallet is er voor jou!

Bestellen

Alle Cadeaus,10 – 50 euro
EAN: 
Dynomighty Design,Portemonnees,Hem,Vriend,Nieuw

lees meer …


Sinterklaas Winkel – Sinterklaas inkopen. Toffe originele cadeau’s Mighty Wallet – Air Mail cadeau.
Mighty Wallet – Air Mail online – Sint inkopen. Kado en gadgets.

Share Button